dilluns, 24 de novembre del 2008

17 ANYS.....


El 23 de novembre de 1991 Freddie Mercury va anunciar al món que patia de SIDA mitjançant un comunicat de premsa que va ser blanc de moltes especulacions.

Ell mateix deia: «Responent a les informacions i conjectures que sobre la meva persona han aparegut en la premsa des de fa 2 setmanes, desitjo confirmar que he donat positiu en les proves del virus i que tinc la SIDA. He procurat mantenir oculta aquesta informació per a protegir la meva vida i la de qui m'envolta, però ha arribat el moment que els meus amics i fans de tot el món coneguin la veritat i espero que tots s'uneixin a mi, als meus metges i a tots quants lluiten per combatre aquesta terrible malaltia».

Va morir de bronconeumonía multilobar el 24 de novembre de 1991 i el seu últim desig va ser el rellançament de Bohemian Rhapsody amb l'objecte de recaptar fons per a la lluita contra la SIDA. Després de la seva mort, es va continuar amb l'edició de gran quantitat de material que Mercury havia deixat preparat. El seu últim viedoclip va ser These Ares The Days Of Our Lives on ja es veu un Freddie Mercury molt prim i amb molta quantitat de maquillatge per dissimular el seu aspecte, motiu pel qual el clip es en blanc i negre, les seves últimes paraules van ser “encara t’estimo”



L'any 1997 Queen treu el disc "Queen Rocks" on apareix un tema indedit on la resta de la Banda li ret un homenatge amb aquesta emocionant cançó escrita per Brian May, tot i que no es descarta la col.laboració d'en Roger Taylor i John Deacon en la composició de la mateixa.



I per acabat us deixo amb un tema molt conegut de la banda "One Vision" que es el tema que obre el disc "A Kind Of Magic" de l'any 1986.

dijous, 20 de novembre del 2008

Orbita R i la Mostra de L'Oli D.O. Siurana


Aquest dissabte es va celebrar la 12ena Mostra de L'Oli amb D.O. Siurana a la Plaça de la llibertat i la gent D'Orbita R també hi vam ser presents.

No us perdeu la secció d'aquesta setmana amb la trucada a L'Avi Miquel inclosa, i animeu-vos a respondre la prenguta de l'apartat "Què en penses Anton?" envieu els vostres correus a clubcultura@punt6radio.cat.

Recordem una setmana més que Orbita R és una secció del programa Club Cultura de Punt Sis Ràdio i s'emet els dimecres entre les 17:40 i les 18:00, (hora de Reus).

dijous, 13 de novembre del 2008

El Món Paranormal Arriba a Orbita R


Aquesta setmana el món paranormal ha arribat a “Orbita R” hem analitzat l’actualitat municipal des d’una vessant oculta, paranormal i esotèrica.

A més en l’apartat de la pregunta “Que en penses Anton?” aquesta setmana preguntem –perquè a les caixes ràpides dels supermercats sempre hi ha la caixera més lenta?”
Envieu les vostres respostes a clubcultura@punt6radio.cat

Us recordem que podeu escoltar la secció Orbita R, tots els dimecres a partir de les 17:40 dins el programa Club Cultura de Punt 6 Ràdio.

Sigueu bons.........

dissabte, 8 de novembre del 2008

Orbita R 07/11/2008 A Reus tenim de tot!!!!


I és que resulta que a la nostra estimada ciutat tenim de tot el que volem i podem tenir, ara a la col•lecció de coses hi hem afegit, els mossos, i un esclafit!!!

L’apartat “que en penses Antón” cada vegada està tenim més i mes èxit, aquesta setmana ja hem tingut tres respostes, animeu-vos i envieu les vostres respostes a clubcultura@punt6radio.cat

ja ho sabeu si voleu escoltar Orbita R, ho podeu fer els dimecres entre les 17.40 i les 18:00 dins el programa Club Cultura de Punt Sis Ràdio.



Sigueu Bons

dijous, 6 de novembre del 2008

SUPER BARACK OBAMA!!!


Durant els últims dies tots hem pronunciat en una ocasió o una altra el nom de Barack Obama, el nou president dels Estats Units, cal dir que aquestes eleccions han sigut molt i molt seguides, fins al punt de fer-se molt pesades, tal ha sigut el grau de pesadesa que han arribat a provocar que un servidor en ocasions quan ja n’estava fart canviava el dial de la ràdio en busca de música o qualsevol altra cosa que no fossin les eleccions.

Ara ja està ara tothom està molt content i feliç, i jo també ho estic, crec que els Americans ja es mereixien tindre un president com cal i crec que en Barack Obama ho serà, però he de reconèixer que estic una mica preocupat, per que el mon sencer n’espera molt d’aquest senyor, tothom es vol entrevistar amb ell, tothom vol entablir nous camins de relacions, i fins i tot sembla que la crisi que estem patint ja s’ha acabat, i que tot ara es molt bonic i meravellós. Per fi ja ha arribat el superheroi que tots estàvem esperant, i no es això....ell com tots nosaltres també es una persona humana.

Crec que ara es moment de deixar-lo descansar una mica per que de vegades tanta eufòria tampoc es bona, ja que tot necessita el seu temps i ara per ara tots volem córrer massa.

Com diem col•loquialment “tranquil•litat i bons aliments”

dilluns, 3 de novembre del 2008

Barrufant de bon matí


Dins el progrma "de bon matí" conduit per Jordi Escoda de dilluns a divendres de 8 a 10h, hi ha una secció els divendres anomedada Barrufant de bon mati on s'analitzen els "em barrufa i no em barrufa" de la setmana.

aquí us deixo amb la secció d'aquest divendres passat, per cert aquesta secció està presentada per un servidor de vostés.