dilluns, 19 de gener del 2009

100 Hores, Tot un Mèrit!!!


Aquesta mitjanit passada finalitzava la Marató de 100 hores en motiu de la celebració dels vint anys del programa Cops i Flames de Punt 6 Ràdio. Una marató en la que vaig tindre la gran oportunitat de col•laborar juntament amb el Ramon Bergadà i la Sílvia Sagalà en un especial d’òrbita R (la secció d’humor del programa Club Cultura).




Des d’aquest modest bloc i amb aquestes línies vull agrair de tot cor l’oportunitat que he tingut de poder participar en un programa que des de fa una bona colla d’anys que segueixo i que al llarg dels anys m’ha permès descobrir molts grups de casa nostra i la música que fan.

Fer una Marató de 100 hores no es una tasca gens fàcil, vaig tindre també l’oportunitat de viure el inici d’aquesta marató i de seguir-la durant moltes estones. Fins i tot dissabte a la nit quan els vaig acompanyar en directe quasi fins a les tres de la matinada i un cop arribat a casa i comprovar que ells continuaven al peu del canó i com a l’endemà quan et despertes i veus que hi continuen, això es digne d’admiració i estima a la música en català.

Rebeu la meva enhorabona i el meu més sincer aplaudiment.

Gràcies Josep, Jordi, David i Marta!!!!

Per molts anys!!!

dimecres, 14 de gener del 2009

100 Hores de Música en Català




PUNT 6 RÀDIO LA RADIO LOCAL DE REUS

20 Anys del Programa Cops i Flames dedicat a la música en Català
Marató de 100 hores de música en Català

Des de les 19.00 hores del dimecres dia 14 fins a la mitjanit del diumenge dia 18
Anunciar-vos també que el diumenge dia 18 de 21h a 22h dins la Marató radiofònica del Cops i Flames hi haurà un especial d’Òrbita R amb alguna presencia estel•lar!!!!
L’Especial l’hem anomenat “ORBITA FLAMA” (la versió acústica d’Òrbita R)

diumenge, 11 de gener del 2009

Desil•lusió

Desil•lusió es el que vaig sentir aquesta nit passada, desprès d’una setmana de temporals de fred pluja i neu, bé, per nosaltres només pluja i fred (molt de fred). I el fet es ha estat molta la gent que esperava amb candeletes que a la Reus nevés, es més, potser era el desig de molts reusencs, veure els carrers tots emblanquinats, com l’any 2002. Però aquest cop no ha estat així, i ens hem quedat amb les ganes de veure neu. Bé sempre podem agafar el cotxe (un cop més) i anar cap a Prades. Però ja no es el mateix.

De ben segur que molts de nosaltres, hem estat molt pendents del temps i cada dos per tres hem entrat a la web del servei meteorològic de Catalunya, per tal de veure on estava situada la cota de neu i la progressió del radar (jo n’he estat un). Quanta gent s’haurà preguntat a quants metres està Reus sobre el nivell del mar. (abans hi havia una placa a la porta de la Prioral de Sant Pere que ho deia, però no recordo si encara hi es). El cas es que finalment la neu ens ha donat l’esquena i ens hem hagut de conformar amb l’aigua, que hi farem..... un altre cop serà, no perdem l’esperança de tornar a veure el Prim tot nevat.

El que si que podeu fer es mirar aquesta foto de la ciutat tota nevada de fa una bolla colla d'anys i que tanta i tanta enveja ens dona (almenys a mi, que m’he quedat amb les ganes de fer un ninot de neu).