diumenge, 18 d’octubre del 2009

Els Pets Fan Soroll a Alcover


Feia temps que tenia ganes d’anar a un concert d’Els Pets però per un motiu o altre no hi podia anar. Ahir a Alcover era la meva última oportunitat per veure la banda en l’actual gira “ELS PETS FAN SOROLL” i no la vaig voler desaprofitar.


Cal dir que vaig sortir eufòric del que ja considero un dels millors concerts dels que he anat, de la banda de Constantí, a banda del de l’any passat a Reus.


Els Pets van alternar les cançons dels seus últims treballs discogràfics amb un seguit de temes que feia molt temps que no s’escoltaven en directe i que va provocar que tota la gent que superem els trenta gaudíssim com si tan sols tinguéssim 17 anys, tot i que aquesta no la van tocar, van sonar peces com “un dimecres qualsevol”, “menja avellanes”, “ella m’estima”, “Constantí, molta merda i poc vi”, “com més et coneixo més m’agrada el teu gos”, i “segon plat” entre d’altres.


Els Pets, una vegada més, van aconseguir que els maldecaps, els mals rotllos i les preocupacions del dia a dia es quedessin al carrer, i que tots, del més gran al més petit, gaudíssim d’un concert d’una alta qualitat musical.