dimarts, 28 de desembre de 2010

David Fernández nou presentador de la Partida de TV3


El popular presentador David Fernández que actualment presenta el programa musical Extraradi de Canal Reus TV, i també és cap d’informatius de Punt 6 Ràdio, serà el conductor de la nova temporada de La Partida de TV3, que començarà a emetre’s el proper mes de juny i durant tot l’estiu a la cadena catalana.
David Fernández substitueix així a Javier Estrada, que s’incorporarà a l’equip de programa Divendres.
Mònica Terribas directora de TV3, ha declarat la seva satisfacció per aquesta nova incorporació ja que el nou presentador aportarà una representació més amplia de les comarques catalanes a la cadena.

Per la seva banda David Fernández, ha dit que és un repte molt important i que li fa molta il·lusió ja que sempre havia desitjat presentar un concurs i fins ara no n’havia tingut l’oportunitat. També ha dit que compaginarà aquesta feina, amb les altres que actualment realitza ja que son totalment compatibles.

5 comentaris:

L'illa dels monstres ha dit...

No podem deixar que ens el robin! El David Fernàndez és patrimoni reusenc!!

Masclets Warhammeros ha dit...

Era evident que el David acabaria arribant a ca la Terri. També és perfectament comptible la feina amb totes les feines que té i totes les entitats a les quals pertany. David Fernández ha declarat 'total, ja no ve d'una...'

Jordi Pinyol ha dit...

Pobret.. per si no tenia prou feina!

Anònim ha dit...

Ànims David! Li direm a Song Goku que t'ensenyi a fer el desdoblment de persona i tot solucionat!
Jajajajajajajaja

Kokof1976

Carmen ha dit...

L'única estrella que prenc per guia és la de gaudi i de la música.
Feliç any 2012!!