divendres, 13 de juny del 2008

Cartells de Festa (I)

Si agafem el programa de Festa Major i ens situem en el dia 13 de juny veurem que comencen a aparèixer els primers actes de la festa. Es per això que en aquest bloc durant els propers dies en parlarem una mica de Festa Major ja que es un tema que m’agrada força.

Començarem doncs pel cartell, ja que durant aquesta setmana passada si no parlaves del cartell de la festa major no eres guai i no estaves a l’ultima!!



Personalment no entraré a discutir que si el cartell m’agrada o no. El que si que crec que ha passat es que s’ha parlat tant i tant del cartell en qüestió que s’ha cremat. A més quan et pregunten “ja has vist el cartell de la festa major que ha fet el Custo, si home! Aquell que fa aquelles samarretes a Barcelona, oh! Doncs es veu que ha cobrat 6000€ per a fer el cartellet i que ens ha fet preu d’amic per que en cobra més”
Quan et diuen això sense haver vist el cartell, ja et predisposes a saber que el que miraràs ja no t’agradarà gaire. Però en fi, es el cartell d’enguany peti qui peti i ja està, considero que hi ha hagut cartells molts pitjors.

Per cert també s’ha dit molt que si els cartells els haurien de fer gent de per aquí, caldria recordar que el cartell de les Festes de Misericòrdia l’havia fet un artista reusenc i també es va criticar molt.



Es que mai estem contents per res!!!

5 comentaris:

Jordi Pinyol ha dit...

Sigui com sigui el cartell anunciador acostuma a ser el que menys es recorda d'una festa major. L'important és que hi hagi una bona varietat d'actes.

Anònim ha dit...

és veritat s'ha parlat tant del cartell que ha perdut tot l'encant que tenia!

aigua ha dit...

Els humans som criticons de mena...és tant fàcil criticar!
Els cartells sempre és critiquen a totes les ciutats i pobles i hauran mil festes més i mil cartells més que seran criticats.
Doncs a mí m'agrada el cartell :)
Visca la Festa!

Anònim ha dit...

Si, si, que a Reus som molt "tiquis miquis" i sempre hem de dir-hi la nostra. Això ens fa ser tant especials a la gent del Baix Camp. Salut.

Júlia ha dit...

El millor a barris i pobles es fer un concurs obert i transparent i una votació popular, per a això dels cartells, i donar oportunitat a gent que comença, estudiants i afeccionats. A molts llocs, sobretot petits, fan el concurs, però de votació popular, res.

Ara, que fa anys també ens van fer votar per la cartellera de l'Avui i després la van canviar quan els va semblar i també vam votar un monument per al Macià i després van fer el que els va semblar als manaies. Coses del país i dels païssos.