dilluns, 16 de juny del 2008

Cartells de Festa (II)

Avui continuant la temàtica dels cartells en vull parlar d’un que tot i que no s’ha parlat gaire del cartell en si, si que s’ha parlat molt del que ens anuncia. Com ja haureu vist a la foto d’aquí baix m’estic referint al cartell de les Barraques 2008.

Trobo que es un gran cartell, amb un disseny original i que ens dona a entendre el que ha representat organitzar les barraques enguany, si que es farà aquí que si es farà allà, però si no estem a temps ho farem a un altre lloc... suposo que el que també vol representar el cartell es els maldecaps que deuen haver patit els organitzadors anat d’un costat a l’altre.

Finalment doncs sembla que les barraques es faran al nou Parc de la Festa, situat a la zona del Roquís, i esperem que no plogui per no veure’l convertit en el Parc del Fangar.

Felicito a l’autor del cartell per l’originalitat del mateix, de ben segur que aquest no ha costat 6000€.

3 comentaris:

Persona non grata ha dit...

a cambrils no tindrieu problemes, tu.

Jordi Pinyol ha dit...

L'altre dia passejant em fixava que la majoria dels cartells de Barraques que han anat enganxant pels carrers estan posats de manera que la fletxa que indica Barraques'08 gairebé sempre assenyala cap amunt, o siqui cap al Parc de la Festa.

Bona pensada! No fós cas que algú es perdi.

Jobove - Reus ha dit...

comparteixo amb tu l'originalitat del cartell i felicito a l'autor