divendres, 17 d’octubre del 2008

Orbita R

Ja tenim disponible la secció d’aquesta setmana per penjar-la al ciberespai per a tots aquells que us heu posat en contacte amb nosaltres demanant-nos per escoltar-la per internet.

De moment i a la espera que Orbita R tingui el seu propi bloc podreu trobar la secció setmanal penjada en aquest indret.
No us perdeu cada dimecres a partir de les 17:40 i dintre del Club Cultura de Punt 6 Ràdio conduit per la Sílvia Sagalà “Orbita R” una secció on d’una manera diferent Ramon Bergada i un servidor de vostès intentem desgranar els temes que més poden interessar, o no, sobre la ciutat.

Aquesta Setmana hem analitzat un esdeveniment que va tindre lloc a Reus durant la setmana passada i que ja hem rebatejat com les “Carpes del Cel” i on el Ramón i jo mateix ens hem estrenat com a els reporters mes “ditxtaratxers” del tomb de ravals.








Per a mes info, clubcultura@punt6radio.cat

A banda d’aquesta secció n’hi ha moltes més i molt interessants o sigui que cada tarda de 16:15 a 19:00 Club Cultura.

6 comentaris:

Jordi Pinyol ha dit...

I encara s'hi podria afegir una anècdota relacionada amb el bus gratuït. Això que anomenen 'bus llançadora' i que sortia de la plaça de la Llibertat.

Divendres a la tarda se'm va ocòrrer agafar-lo per treure el cap a la Fira ja que quan vaig passar per la parada el cartell indicador deia que faltaven 10 minuts per arribar el bus. Total, els 10 minuts es van convertir en 25 (a peu hauria arribat molt abans).

A la parada s'hi va anar acumulant gent i en aquestes que arriba no un bus sinó un mini-bus, aquell petitó que, pel que deia el cartell de l'interior, només admet 25 places. Allí va començar a pujar gent fins que gairebé no es podia ni tancar la porta.

Arrenca el mini-bus i al carrer general Moragues (més o menys per la part del darrera de la clínica Fàbregas, començar a rascar al terra i gairebé no podia, devíem anar com a molt a 10 km. per hora, sense exagerar. Entre rum-rum, rac-rac i conyes i rialles del personal que omplia el bus anàvem avançant. A poc a poc, això sí. A l'arribar a l'alçada del pont de la via del tren va estar de sort que al carril contrari no passava cap cotxe i va poder esquivar els obstacles aquests rodons que posen a molts llocs perquè la gent afluixi la marxa. Així va anar arribant a l'entrada de la Fira, on hi havia un altre obstacle dissuassori però d'aquells més bèsties. El conductor ja no es va atrevir a seguir, va parar uns metres abans d'arribar a la parada i va esperar que es buidés l'autobus.

De tornada vaig optar per baixar a peu. Xino-xano i sense presses vaig arribar a la plaça de la Llibertat i en aquell moment pujava un bus, en aquesta ocasió dels grossos, i, clar.. hi anaven quatre gats. Cal tenir en compte que eren gairebé quarts de nou i la Fira tancava a les 9.

La pregunta seria... no podien posar ja el bus gran a partir de les 6 o les 7 de la tarda? Potser el mini-bus ja feia pels dies anteriors però és força previsible que un divendres a la tarda hi haurà molta més gent. En fi.. una altra d'aquelles coses que s'haurien de fer mirar!

Ufff... gairebé he fet una subsecció dintre de la vostra secció!

;)

Jobove - Reus ha dit...

molta sort amb el progama

salutacions

Anònim ha dit...

VISITA 5000!!!! TINC PREMI???!!!

Anònim ha dit...

ei Ramon i Pere moltes felicitats i endavant, m'ha agradat molt.

Anònim ha dit...

A mi m'ha barrufat molt. Sou uns cracks. Per cert, que tal us va el Goear? jo he tingut que canviar a Imeem, doncs no rutllava massa. Vinga res, a fotre canya. Per cert Pere que et trucara un Trabucaire d'Igualada per fer un contacte de tema Penta i Carrasclet. Ja us posareu d'acord, o no! Salut.

Anònim ha dit...

A veure si dijous portes un pen i també penjem le barrufada.
de bon matí :)