dijous, 23 d’octubre del 2008

UNA NIT INOLVIDABLE!!!


Gran nit la d’ahir a Barcelona, Queen i en seu nou cantant el mític Paul Rodgers, ens van oferir un concert de quasi tres hores en un Palau Sant Jordi ple de fans i seguidors de la gran banda.

Va ser l’any 2004 quan Rodgers i els dos membres encara en actiu de Queen, Brian May i Roger Taylor, van decidir emprendre camí junts amb una gira que va obtenir un gran èxit sota el nom Queen + Paul Rodgers en la temporada 2005-2006.

Ara presenten el seu nou treball, editat el passat 1 de setembre, amb una gira que els està duent per tot el món, i ahir va tocar fer escala a Catalunya.
El concert va arrencar amb una "tempesta còsmica" de so i imatge per a recordar a que estan presentant el seu últim disc, The cosmos rocks, un treball d’una altíssima qualitat musical que no ha deixat indiferent als grans fans de la banda.




Tot seguit van començar a sonar temes com Hammer to fall, Tie your mother down, el gran èxit dels vuitanta Another one bites the dust o la indiscutible I want to break free.



Un dels moments més memorables del concert va arribar quan Brian May va agafar la seva guitarra acústica de 12 cordes, es va asseure tot sol davant el públic i va interpretar la preciosa Love of my life, seguidament amb l’ajuda d’en Roger Taylor van interpretar el gran tema “39” el qual van acabar amb la resta de la banda davant de tot de l’escenari.

Va continuar el concert amb en Roger Taylor davant de tot de l’escenari fent un espectacular “solo” mentre li muntaven una bateria, i que el va portar a interpretar I'm In Love With My Car, A Kind Of Magic i Say i la primera part de Say It's Not True.



Després de que la banda interpretes Bad Company (cançó d’en Paul Rodgers que també donava nom a la segona banda que va liderar) i We Believe del nou àlbum Cosmos Rock, en Bryan May, i la seva Red Special ens va delitar amb un "solo" de més de mitja hora, mentre els presents, lluny d’avorrir-se, l'animaven perquè no parés.




Després, la gran sorpresa, l'homenatge: en la gran pantalla del fons de l'escenari va aparèixer Freddie Mercury, mentre May i la seva guitarra s’acostaven amb Bijou i Last horizon a la imatge d'un gran ull de qui va ser l’ànima indiscutible dels Queen fins a la seva mort.

Radio Gaga, Crazy little thing called love o The show must go on, juntament amb la nova Cosmos rocks i l’èxit dels Free de Rodgers All right now, van precedir a altres clàssics tampoc podien faltar en una nit per al record: Bohemian Rhapsody amb la veu d’en Freddy Mercury que va tornar a aparèixer a la pantalla i en Paul Roggers que va interpretar la part més roquera de la cançó i la van acabar fent un duo entre Freddy i Paul, sens dubte va ser un dels grans moments de la nit.

En la recta final del concert varen interpretar Cosmos Rockin’, que es la cancó que obre el seu nou treball, i el gran tema per excelència d’en Paul Rodgers “All right now”, i per acabar els dos grans clàssics de Queen We Will Rock You i We Are The Champions. Va tancar la vetllada el tradicional God Save The Queen amb el que sempre saluda la banda.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també vaig anar-hi, va ser espectacular, màgic i molt nostàlgic. L'únic que vaig trobar a faltar va ser una cançó de l'Innuendo, que tot i que per directe no és molt potent, és el missatge que Fred va deixar-nos a tots...

"When I look and I find I still love you"

Crec que aquesta cançó arriba... Pere et deixo el Set List de tot el que van tocar, m'ho vaig anar apuntant. Més o menys si que coincideix amb el meu punt de vista tot el que has posat, vagi bé!

Set List.

(Intro) Cosmos Rock
Hammer To Fall
Tie Your Mother Down
Fat Bottomed Girls
Another One Bites The Dust
I Want It All
I Want To Break Free
C-lebrity
Surfs Up.Schools Out
Seagull
Love Of My Life
39
Roger Taylor Solo
I'm In Love With My Car
A Kind Of Magic
Say It's Not True
Bad Company
We Believe
Brian May Solo
Bijou
Last Horizon
Radio Gaga
Crazy Little Thing Called Love
The Show Must Go On
Bohemian Rhapsody
Cosmos Rockin
All Right Now
We Will Rock You
We Are The Champions
God Save The Queen

Anònim ha dit...

faltava la reina, faltava en freddy