diumenge, 28 de desembre del 2008

Nova Parella de Gegants a Reus

A partir de la propera Festa Major, la ciutat de Reus comptarà amb una nova parella de gegants que passarà a formar part de la comitiva dels Gegants de Reus. El fet curiós és que no es tracta d’uns gegants nous, sinó d’una donació.
Es tracta dels Gegants de la Vila de Cassà de la Selva al Gironès, son uns gegants Egipcis anomenats Aldric i Isaura, que tot just aquest estiu passat han celebrat els seus 50 anys.



Fruit de les converses mantingudes entre els dos ajuntaments el document de donació se signarà a principis del mes de febrer de l’any que ve i a principis del mes de juny els dos gegants arribaran a la nostra ciutat per incorporar-se als Gegants de Reus.

Segons hem pogut esbrinar el Gegant Indi deixaria de ser l’últim gegant de la comitiva ja que tant l’Aldric com l’Isaura son mes alts que el nostre Gegant i serien ells qui a partir de les festes de Sant Pere de l’any vinent desfilarien al final de tot.




La idea de tot plegat és la d'augmentar la família dels Gegants de Reus, i davant la situació de crisi que viu el nostre país era molt difícil engegar una campanya per a construir-ne uns de nous, és així, doncs, que es van començar a establir converses amb altres ajuntaments que tinguéssin uns gegants de les mateixes característiques que els de Reus i que no desentonéssin gens, si s’incorporaven a la comitiva, fins que ha estat la Vila de Cassà de la Selva qui ha acceptat la donació dels Gegants.

L’ajuntament de Reus com a agraïment a la Vila de Cassà de la Selva regalarà entrades per al Gaudí Centre a tota la població per tal de poder-lo visitar durant l'any 2009.



















6 comentaris:

Anònim ha dit...

Si, si, ja ho vàren dir l'altre dia al programa del Federico que sempre escolto. Finalment han deixat de banda aquell projecte de fer una parella de gegants esquimals. Llàstima ! Bon dia dels... tot i la pluja.

Jordi Pinyol ha dit...

Jajaja... Tal com diu aquella cançó del Sisa..

Innocents
Innoceentss
Innoooceeeentttsss
Som una colla d'innoceeeeeeeeentttsss

Anònim ha dit...

Durant uns segons m'ho he cregut

Jobove - Reus ha dit...

naltros en deferencia donarem el gegants negres falleros que es guarden al museu

Anònim ha dit...

Nen de les oques, buscant informació sobre la font que dóna nom al teu blog he donat amb aquesta pàgina, i mira, m'ha agradat molt! Sobretot perquè com jo t'agrada Queen i els aconteixements que passen a la nostra ciutat, així que felicitats pel blog. Lorena Pagès :).

PD: Per casualitat no vas anar a la gira de 2008 al Palau Sant Jordi el dia 22? Jo vaig tenir-hi l'oportunitat i vaig cridar com mai! Per cert el cabell Brian May a menys de 10 metres encara és millor!

aigua ha dit...

Ostres , tot i que m'ha semblat una mica rarot, per uns moments m'ho he cregut!!! hehehe
Bon any nou!!!!