diumenge, 11 de gener del 2009

Desil•lusió

Desil•lusió es el que vaig sentir aquesta nit passada, desprès d’una setmana de temporals de fred pluja i neu, bé, per nosaltres només pluja i fred (molt de fred). I el fet es ha estat molta la gent que esperava amb candeletes que a la Reus nevés, es més, potser era el desig de molts reusencs, veure els carrers tots emblanquinats, com l’any 2002. Però aquest cop no ha estat així, i ens hem quedat amb les ganes de veure neu. Bé sempre podem agafar el cotxe (un cop més) i anar cap a Prades. Però ja no es el mateix.

De ben segur que molts de nosaltres, hem estat molt pendents del temps i cada dos per tres hem entrat a la web del servei meteorològic de Catalunya, per tal de veure on estava situada la cota de neu i la progressió del radar (jo n’he estat un). Quanta gent s’haurà preguntat a quants metres està Reus sobre el nivell del mar. (abans hi havia una placa a la porta de la Prioral de Sant Pere que ho deia, però no recordo si encara hi es). El cas es que finalment la neu ens ha donat l’esquena i ens hem hagut de conformar amb l’aigua, que hi farem..... un altre cop serà, no perdem l’esperança de tornar a veure el Prim tot nevat.

El que si que podeu fer es mirar aquesta foto de la ciutat tota nevada de fa una bolla colla d'anys i que tanta i tanta enveja ens dona (almenys a mi, que m’he quedat amb les ganes de fer un ninot de neu).

1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

quan diuen que nevarà a Catalunya, com és llògic es refereixen de Vilafranca cap a dalt

salut