dimarts, 15 de gener del 2008

Torna La Humanitat en Perill


Per a tots aquells fans incodicionals que des de fa un temps reclameu la tornada d'aquesta aclamada secció i abans de que sortiu al carrer a manifestar-vos i cremar contenidors i provocar el caos i la desesperació de la ciutat, dir-vos que des d’ahir a la tarda, La Humanitat torna a estar en perill.

De fet ja fa temps que ho està a manera de fotolog i bloc. Però ara el terror ha arribat a les ones hertzianes i es que cada dilluns sobre les 18:30 dins el programa Club Cultura de Punt 6 Ràdio, que condueix la Sílvia Sagalà podrem escoltar a Vicenç Torrent i Victor Rubio autors d’aquesta mítica i aclamada saga parlant-nos de tot un seguit de pel·lícules, música, i perles varies majoritàriament trobades a traves de la xarxa i que son una mica “friki”. Tot això i moltes coses més es el que ens ofereix aquesta secciò. I per acabar-ho d'arrodonir ens ho explicaràn amb el tó sarcàstic que els carcteritza.

Ja ho sabeu humans i humanes, cada dilluns per començar bé la setmana, a Punt Sis us podreu trobar amb la Humanitat en Perill.

Aparteu les criatures!!!






3 comentaris:

L'illa dels monstres ha dit...

doncs sí, fillol, jo no se com aquesta gent de Punt 6 Ràdio encara no escarmenta i segueix comptant amb la nostra presència als estudis, jo si fos d'ells ja ens hagués vetat la presència a la ràdio de per vida!!

per cert, moltes gracies altre cop per fer-nos propaganda (tot i que de fans i oients ne tenim per un tubo i estamos que lo petamos) i gracies per posar aquest catxo de la peli que vam fer fa uns anys!

au fillol, que t'estas guanyant que et faci una mona ben grossa (que t'ho estiguis guanyant no vol dir que te la faci jojojojo)

Jordi Pinyol ha dit...

Osti quina por.. la humanitat en perill ja existia a l'època del cine mut!

Jobove - Reus ha dit...

tanqueu a les dones a casa, agafeu les escopetes i perpetreuse, que tornen els del PP