dimecres, 30 de gener del 2008

Inauguració de L'Exposició de Fotografies del Carnaval de Reus 2007


Avui dimecres, dia 30 de gener, a 2/4 de nou del vespre, a la sala d'exposicions del Palau Bofarull, la Germandat dels Set Pecats Capitals, inaugura l'exposició de les obres presentades al concurs fotogràfic convocat l'any passat.Amb aquesta tercera edició, aquest concurs es consolida com una peça més dins la programació carnavalera de la nostra ciutat. Amb una cinquantena d'obres presentades per vint autors diferents, el concurs és un element referencial dins els actes carnavalers. Una peça, però, que només compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, que cedeix l’espai i possibilita l'edició d'un petit catàleg. Amb tot plegat, i alguns diners aportat pels germans i germanes de la Germandat, s’està tirant endavant un seguit d'actes amb una alta dignitat i, especialment, plurals i participatius.

Encara no se sap quines autoritats assistiran a l'acte -ja que no han confirmat la seva assistència a l’invitació però ens agradaria poder compartir una agradable estona amb la nova responsable de la cultura local per a poder manifestar-li de primera mà el nostre desencant envers el camí que està usant l'actual model de carnaval reusenc. Esperem que vingui, ja ho explicarem.
I si us interessa saber les bases del concurs d'aquest 2008 passeu-vos pel Palau Bofarull i allí, a més a més d'alguna que altra sorpresa, més o menys agradable, hi trobareu els fulletons amb les bases i altres papers de la Germandat.

Per cert, esteu tots i totes convidats/des a la inauguració d’aquest vespre.

En acabar l’acte es servirà un petit refrigeri.