dimarts, 5 de febrer del 2008

Arriba la 4arta. Temporada de Lost!!!


El passat dijous dia 31 de gener, a banda de que començava el carnaval, també s’esdevenia un fet el qual ens tenia a tots els seguidors de LOST atents a les pantalles de l’ordinador, en concret el passat 31 era el dia que s’estrenava la 4arta temporada d’aquesta gran sèrie. Bé doncs ahir ja es trobava a la xarxa el primer episodi d’aquesta nova temporada en versió original subtitulada, ara només cal que disposar d’una mica de temps lliure per gaudir del capítol tal i com s’ho mereix.

La nova temporada compta amb algunes incorporacions, com les de Ken Leung (Los Soprano) i Jeremy Davies (Rescate al alba).

De moment i a causa de la vaga de guionistes que es fa als Estats Units, només s’han pogut fer vuit episodis en lloc dels setze que originalment s’havien d’enregistrar. Esperem doncs que els vuit restants no triguin massa en arribar, ja que si ara estàvem acostumats a veure les temporades de vint-i-dos o vint-i-tres capítols, ara amb la nova temporada que només té vuit, quasi no en tenim ni per començar.........

Per anar fent boca us deixo amb el tràiler promocional de la quarta temporada amb subtítols inclosos.




4 comentaris:

Tradiblog ha dit...

Pensava que havia caigut al bloc de l'home fort, però veig que no. Salutacions Pere i bona fi del Carnaval, ji,ji,ji...

L'illa dels monstres ha dit...

aquest cop si que ha tornat de veritat, eh? jejeje

jo ja vaig veure el capitol divendres a la nit!!! amb tota la ansia del mon jojojo

ya en parlarem de a vere que t'ha semblat aquest primer capitol!

Maria Rosa ha dit...

Jo encara no l'he vist! :-( El meu ADSL és una m... Candidats a la presidència del govern! Volem descàrrega directa i gratuïta de Lost ja!

Jordi Pinyol ha dit...

Sí, a més a més el de les boletes era bastant carregós i segons com el text desapareixia de la pantalla segons en quin punt posaves el cursor del ratolí. Feia coses una mica rares.

Ara, després de fer vàries proves de visualització amb les diferents plantilles que proposen els de blogspot m'he decantat per aquest que, visualment, és més net i no carrega tant.