divendres, 29 de febrer del 2008

Arriben els Tres Tombs de Reus


Un any més arriba a la nostra ciutat la tradicional cavalcada dels Tres Tombs, serà el proper diumenge dia 2 de març.
Els Tres Tombs de Reus arriben enguany a la seva 22a. edició. I amb motiu d’aquesta celebració, el protagonista del conte El Tro ha visitat quatre escoles de la ciutat, per tal que els nens i nenes el puguin conèixer i gaudir del seu carruatge.
El Tro també participarà en la cavalcada de diumenge.

A continuació us detallo el programa d’actes per tal del que podeu seguir, si es aquesta la vostra intenció.

A les 9 del matí. Esmorzar i concentració d’animals i carruatges als terrenys que hi ha entre el camí d’en Roquís i les piscines municipals (o sigui on la nostra estimada rexidora vol fer les Barraques de Festa Major)

A les 11:30 Sortirà la Cavalcada amb el següent recorregut: Avinguda Països Catalans, Carrer Doctor Vilaseca, Plaça Del nen de les Oques, Carrer Sant Joan, Plaça Prim, Tombs de Ravals (on es faran els Tres Tombs), Carrer Salvador Espriu, Carrer de l’Amargura, Avinguda Prat de la Riba, Camí de l’Aleixar, Avinguda Països Catalans i finalment arribaran de nou al Parc dels Capellans.

A les 12:00 a la Plaça de la Puríssima Sang, hi haurà una actuació dels Xiquets de Reus. A la mateixa hora a la Plaça Prim actuaran unes Colles Geganteres (no sabem quines) i a la Plaça de Catalunya hi haurà una actuació infantil. I per finalitzar a la apedaçada Raval del Pallol hi haurà una exhibició d’Agility organitzada pel centre d’ensinistrament Tossuts.

A les 13:00 a la Plaça de la Puríssima Sang hi haurà la benedicció dels animals.

Si voleu més informació podeu vistar la plana web dels Amics del Cavall del Baix Camp.

Dir-vos finalment que la fotografia que acompanya aquest post està extreta del Bloc de Cultura Popular de Lo Consueta de Reus, Moltes Gràcies

3 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

molt sort i que tingueu un molt bon dia als Tres Tombs de Reus

Anònim ha dit...

Moltes mercès per la referència. Pots agafar totes les imatges sempre que vulguis, és una satisfacció per a mi. Per cert que l'expressió "Fer córrer la consueta" vol dir "Esbombar algun rumor o xerrameca". Un consueta és un apuntador de teatre o també un traductor. Una consueta és un recull de costums o ordinacions d'una parròquia o poble. En fi que Lo Consueta, és una mica de tot. Apa salut amic.

Anònim ha dit...

Attention!