dimarts, 6 de maig del 2008

Premis Dard 2008


El passat dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi, el bloc de “lo consueta de Reus” atorgava un premi “Dard 2008” a aquest bloc. En primer lloc vull agrair a “lo cosueta” per pensar en un servidor alhora d’entregar aquest premi i alhora aprofito per felicitar a tothom qui ha rebut aquest guardó.
Després de més de dues setmanes de deliberacions, ja tinc decidits els blocs a qui passaré aquest premi, ja que crec que se’ls mereixen i se’l han ben guanyat.

El primer bloc es el del Gerard Pouget, que amb el seu "Bloc dels Entremesos" fa que cada dia els lectors del seu bloc puguem viure com diu al seu bloc una autèntica “cercavila virtual”


I el segon bloc es d’autor desconegut per a uns i no tant per a uns altres, es tracta de “Reus is not Tarragona” un bloc que sap dir la seva, quan toca i com toca.


Felicitats doncs als premiats, per cert no cal vestir-se de gala per recollir el premi ja que els Teatres de Reus estaven massa ocupats per a fer la gala.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ostres! Moltes gràcies! És veritablement un honor rebre un premi d'aquestes característiques! I més encara d'un personatge tan de Reus com és el Nen de les Oques! Una gran satisfacció!

Persona non grata ha dit...

Moltes gràcies, apreciat nen!.
Rebre un premi (o com diuen a Reus, PREMIT) d'aquest tipus m'engresca molt, i si t'ho dona el nen, encara més.
Gràcies per haver pensat en mi, i gent com tu no creix als arbres!
Una salutació.

Visca Reus i el nen de les oques!