divendres, 14 de desembre del 2007

16è Concert de Grallers de Santa Llúcia







Avui i demà es celebra una nova edició del Concert de Grallers de Santa Llúcia que torna a la seu de La Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia al Raval de Robuster.

Avui a partir de les 18:30 pels carrers del centre hi haurà una cercavila a càrrec del Ball de Bastons de Torredembarra acompanyats pels Grallers de la Torre

Demá dissabte a les 18:30 hi haurà una cercavila pels carrers del centre a càrrec dels dolçainers "Colla de la Societat Musical d'Alboraina" procedent del Païs Valencià.

I a les 20:00 a la Sala Santa Llúcia es celebrà el concert de grallers a càrrec dels Grallers Turrai (Lleida), Grallers del Tec (Vilafranca del Penedès), Grallers els Vetòvens (Barcelona), Colla de la Societat Musical d'Alboraina (Païs Valencià) i els Ganxets (Reus)

També a l'entrada del concert s'entregarà la postal núm 2 de la col.lecció "Toc de Gralla"

per a més informació sobre el concert i altres coses relacionades amb el món de la gralla podeu visitar el portal de grallers.cat

3 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

gràcies per linkarnos, fem al meteix amb el teu blog, si et fà falta algo o quelcom només cal que ho diguis

salut i república i no som de ERC, simplement no podem veure al dropo del rei

Jordi Pinyol ha dit...

Ajajaaaa.. ara ja sé qui és el nen de les oques.

En els posts anteriors anava una mica confós però ara ja he sortit de dubtes.

:)

Jesús M. Tibau ha dit...

He trobat el teu bloc, com tants altres, a través de Té la mà Maria. Em fa gràcia el teu nom perquè la plaça de les Oques va ser durant molts anys un lloc de refe`rencia per a mi. Jo sóc de Cornudella, vaig estudiar a Tarragona, i més d'una vegada, quan tornava al poble, si mon pare ens havia de baixar a buscar quedàvem a la plaça de les Oques.