divendres, 21 de desembre del 2007

Sopars D'Empresa.......ummmmmm quina il.lusió que fan!!!!


Molts de vosaltres aquests dies no us podreu salvar dels insofribles i divertidíssims sopars d’empresa, que s’estan celebrant a la majoria de restaurants aquestos dies.

Un sopars que acostumen a ser bastant llargs i que serveixen bàsicament per repassar les anècdotes viscudes durant l`últim any.

A més a més has d’anar amb un ampli riure d’orella a orella per tal que els caps et vegin content i alegre, i s’ha de participar d’una manera molt i molt activa per tal de no quedar arraconat pels companys.

Tenim també la típica persona que durant l’any resulta un “muermo” treballant i que aquella nit, tot havent consumit alguna copeta de més se’ns desmelena provocant la sorpresa de tots els assistents.

L’apartat acudits també es un clàssic, ha arribat a tals extrems que fins i tot hi ha gent que una setmana abans es passen hores i hores mirant aquestes planes webs repletes d’acudits de tot tipus i manera per tal de memoritzar-los per el dia del sopar.

No ha de faltar tampoc el discurset del cap general que fa un repàs de l’any i que d’una manera molt amable i educada ens diu que l’any que ve encara ho hem de fer millor que aquest últim any, o sigui que hem de treballar més.

Acabarà la vetllada en alguna discoteca de Salou o Bar de Reus. I quant marxem cap a casa trobarem milers i milers mossos d’esquadra esperant a l’aguait per tal de caçar a aquelles persones que han pres alguna copeta de més.
Els trobarem en uns controls amb unes cues i retencions dígnes de qualsevol dia laborable a les vuit de matí fent cua i esperant per bufar.

De vegades hi ha l’estrany cas de que estiguis treballant en dos llocs diferents i que et toquin el mateix dia tots dos sopar, llavors vosaltres mateixos, que sapigueu que al sopar que no hi aneu quedareu com la típica persona insociable i avorrida de l’empresa que no participa mai de les iniciatives que s’organitzen.

Apa doncs bon profit!!!

3 comentaris:

Jordi Pinyol ha dit...

Una descripció molt acurada... I molt encertada!

:)

Jobove - Reus ha dit...

aquest serà el decàleg del sopador de sopars d'empresa

a mes a mes el restaurants poc i dolent !!

salutacions

Jobove - Reus ha dit...

bones festes nen que ho passis molt bé juntament amb la teva familia et dessitjem el barrendero, el guardia urbano, el electricista, el repartidor del colmado, el bombero, etc etc