dilluns, 31 de desembre del 2007

Cap d'Any Enllaunat


Un any més el nostre ajuntament ens invita a donar-li la benvinguda a l’any nou des de la Plaça del Mercadal amb el rellotge de l’ajuntament i la gravació tant i tant original de Westminster.

Jo particularment hi estic en contra de celebrar l’entrada de l’any nou amb un so d’importació, tenint tot un senyor campanar com tenim, amb un so tradicional, que potser no és tan bonic com l’altre, però es un só 100% reusenc. Per que un cop ha entrat l’any es fa un repic de campanes per a celebrar l’entrada del nou any, i després que cadascú faci la festa que vulgui. Que no hi ha prou espai al carrer a la Plaça de Sant Pere, al carrer del Fossar Vell, a les Peixateries Velles, al voltant de l’Abssis i la Plaça del Castell per que s’ompli tot de gent per a celebrar l’entrada del nou any!!!

I si el problema es que no hi ha rellotge, doncs es busca una sol.lució que no es tant difícil, quan es va celebrar l’any gaudí per Sant Pere es projectaven imatges al campanar, doncs tot es tant fàcil com projectar-hi un rellotge. Però es clar això son massa despeses i per a segons què no interessa.

No sé, vosaltres mateixos reflexioneu si és aquesta la manera que us agrada celebrar l’any nou al Mercadal amb un so enllaunat o al Campanar de Sant Pere les nostres campanes de tota la vida.


I ja que parlem de celebrar l’any nou aprofito per desitjar-vos a tots una bona sortida i entrada d’any!!!

4 comentaris:

L'illa dels monstres ha dit...

doncs si, es bastant fort aixo de les campanes importades... jo encara no he passat cap cap d'any a la plaça mercadal... seré poc reusenc??

au que provi la nit d'avui! i la de dema!

Anònim ha dit...

Bon any igualment.

Jobove - Reus ha dit...

SIIIII !!! molt bona idea, ho compartim, i de passada et prenc la foto

bon any paio !!!

eldesero ha dit...

Ei!!!!
No siguis tant pessimista, podria ser pitjor. Imagina't mirant les campanades de la primera amb el Ramon Garcia, no cal dir res mes.

Una solucio es marxar a un pais llunya i passar d'aquest rotllo, jo la nit de cap d'any a les 12 ja estava al llit.

Ens veiem aviat!!!!!!