dilluns, 17 de desembre del 2007

L'Autobús de la Colla Els Trempats busca una nova família



La Colla Els Trempats que participa des de l'any 1979 ininterropudament al Carnaval de Reus, posa a la venda per falta d'espai per guardar-lo el seu mític autobús. Aquesta rèplica d'un autobús antic, és la que Els Trempats feien servir per participar a L'Anada a l'Antiga, que es celebra cada any durant el primer cap de setmana de Juliol.

Cal dir que gràcies a la FRAC (Federació Reusenca d'Associacions de Carnaval) que és l'organitzadora actual de l'acte, ha aconseguit que els vehicles d'època que participaven hagin estat substituits per els autobusos de línia de Reus, i que el tradicional esmorzar al Mas Calbó s'hagi suprimit.

Segons la FRAC, la culpa és de l'autoritat competent, que no vol donar els permisos pertinents per tal que aquest i d'altres vehicles del mateix estil participin en l'Anada i la solució que s'ha buscat és bastant ridícula al meu entendre, ja que et baixen amb un autobús de Reus Transport, sense cap mena d'encant. A més, el tradicional esmorzar que es feia al Mas Calbó, tampoc es fa des de fa una bona colla d'anys, on es menjava la mítica "clotxa" típic esmorzar català.

Degut a aquesta circumstància l'Autobús ha quedat tancat en una nau des del 2004 que és l'ùltim any que va sortir al carrer. Ara la nau on el tenim guardat s'ha de enderrocar i per aquest motiu i amb molta tristesa ens veiem obligats a "prescindir" d'aquest vehicle.

El nostre proposit es que es quedi a la ciutat i que pogués participar d'algun tipus de celebració com ara la Cavalcada de Reis tal i com ho va fer en una ocasió fa uns anys.

Per a la Colla el valor sentimental és inmens ja que el van construir alguns dels socis fundadors de l'entitat i és per aquest motiu que la voluntat de la junta actual és que es pugui quedar a la ciutat o als voltants.









Si algú està interessat en adquirir.lo deixeu un missatge en aquest bloc amb la adreça de correu electrònic i ens posarem en contacte amb ell.

3 comentaris:

Jordi Pinyol ha dit...

Ja és bonic ja l'autobús. Llàstima que no tingui cap raconet on guardar-lo..

I ara parlant seriosament. Desconeixia aquests canvis de l'Anada a l'antiga. Es nota que fa uns quants anys que no la segueixo. Però si les coses van així ja ha perdut tot el seu encant. Com sempre els que manen s'ho han carregat. Perquè és una veritable tonteria això dels permisos. Segur que amb una mica de voluntat per part de tots es podrien aconseguir els permisos. Bé que s'organitzen ral·lis de cotxes antics, com el de Cambrils o el de Sitges entre altres, i en aquests casos els vehicles vells circulen sense cap problema per la carretera. Total és cosa d'un dia o d'unes hores a l'any. Ben trist tot plegat!

L'illa dels monstres ha dit...

joer, pos si que es guapo l'autobus, si!

Jobove - Reus ha dit...

de valtros ho posaria en coneixament de L'IMAC a veure que es pot fer, per desfilades de reis i per carnaval aniria la mar de bé

salut