dilluns, 21 d’abril del 2008

23-4, el Mercadal pel Poble!!


Era d’esperar que les entitats s’acabessin rebotant davant de la decisió de la Rexidoria de Cultura de l’Ajuntament de Reus d’ubicar les parades de les entitats reusenques a la Plaça d’Evarist Fàbregas al Centre de Pallol.

Es per això que aquesta tarda s’ha convocat una reunió al Casal Despertaferro per tal que les entitats decideixin quina postura han de prendre davant la decisió unilateral de la senyora “rexidora” si acceptar com si res hagués passat i passar tota una diada de Sant Jordi damunt el formigó del Pallol, o bé, passar olímpicament de l’ajuntament i dimecres muntar les parades al Mercadal com les altres edicions.

Es brutal veure el que ha aconseguit la senyora “rexidora” de cultura, i es que en menys d’un any ha sigut capaç de tindre emprenyades a la gran majoria d’entitats reusenques, i això es tot un mèrit.

Caldrà esperar doncs quina es la decisió que prenen les entitats aquest vespre per veure com quedarà definida al final la Diada de Sant Jordi de la nostra ciutat, “unida o dividida”...


Estarem atents...

Per a mes informació sobre la diada de Sant Jordi podeu visitar els següents blocs:

Germandat dels Set Pecats Capitals
Bloc d’un de Reus
Aartiga
Casal Despertaferro
La Teiera
El Campanaret
Consuetudinàrium

4 comentaris:

aigua ha dit...

Veig que serà un Sant Jordi "mogudet"!

Jordi Pinyol ha dit...

Així agraeix el nostre ajuntament els esforços altruistes de les entitats en la conservació de les tradicions.

Qualsevol que hagi estat o estigui en alguna associació cultural reusenca sap perfectament el difícil que resulta posar-se d'acord amb l'ajuntament a l'hora d'organitzar un concert o qualsevol altre acte.

En lloc d'agrair que els facin bona part de la feina encara sembla que t'ho retreguin.

En fi, tal com diu el refrany.. de més verdes en maduren!

Anònim ha dit...

La poltrona mantinguda durant tant de temps no és bo. Quaranta anys de regim sociata, o gairebé, porten a la prepotència. I els socis, vull dir la socia, doncs igual. Canya sense parar. I mercès pels AC/DC. Bona.

Jobove - Reus ha dit...

senyors, senyors, marxo uns dies i quin merdé que heu organitzat.