dimecres, 23 d’abril del 2008

reusdigital.cat, El Nou Diari Local


La ciutat de Reus compta des d’avui amb un nou diari, Reus Digital es la nova publicació diària que ens mantindrà informats de l’actualitat més recent de la nostra ciutat i del Camp de Tarragona.
Jaume Garcia, director del diari, i Marià Arbonés, director adjunt, ens van explicar ahir al vespre a Cal Massó durant la presentació com és d’important el poder omplir el buit que existia a la Ciutat de Reus reforçant la informació local a la Xarxa. El diari a banda de text i fotos ens ofereix també un apartat de vídeos.

Amb un estil proper i directe, reusdigital.cat cobreix les informacions relacionades amb Reus, el Camp de Tarragona, esports, tendències, agenda i serveis, economia i opinió i tots el continguts estan oberts a tothom.

El diari té tres grans eixos estructurals. El primer es centra "en una actualització constant de tot allò que succeeix a Reus, i voltants. El segon és la secció de vídeo, on hi tenen cabuda, per una banda, productes més "populars" i, per l’altra, produccions de creadors audiovisuals del nostre territori. I el tercer és la informació d'Agenda i Serveis.
A més, reusdigital.cat compta amb l’opinió directa de més d’una vintena de persones destacades de la nostra ciutat.

Reusdigital.cat respon com un projecte de comunicació independent i local.

Si feu cap a reusdigital.cat veureu que a la dreta de la plana hi ha un vídeo creat per la gent d’àcid factory i que varem poder veure els assistents ahir a la presentació en gran format, pels que no vareu poder anar a traves de reusdigital teniu una segona oportunitat de veure aquest vídeo que crec que es un treball molt interessant que ens mostra tota la ciutat tal i com és, sense deixar-se cap racó i on vèiem una ciutat dinàmica, potser una mica massa dinàmica.

3 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

un acte molt reixit, com tota inaguració d'un diari, els polítics es donaven empentes per sortir a la foto, esperem que la pluralitat sigui al ordre del dia
i que el Garcia sigui mes parcial que ho va ser al Diari de Tarragona

salutacions

Anònim ha dit...

Aquí parlen del bloc...

Anònim ha dit...

Ara m'he mirat unes quantes webs de Reus i resulta que el reusdigital.cat l'ha fet la mateixa empresa que va fer cori.cat... i és de Tarragona :-)