divendres, 11 de juliol del 2008

Perejils Festival


Ahir el col•lectiu barceloní Onionlab, era l’encarregat d’inaugurar la segona edició del Festival Multicreatiu de Reus, Perejils Festival.

Avui divendres s’inicia un curs de videojòqueis que s’allargarà fins dissabte i a més es celebraran altres activitats com la representació de “Le pals de vals” un espectacle de dansa de la companyia D-Stress a Cal Massó, a més de la primera part de la mostra de curtmetratges, o les sessions de nit que es faran al flamant i nou espai per la festa reusenca anomenat “Parc de la Festa” (es veu que tot s’ha de fer allà ara, a Reus no hi ha mes espais que aquest).

Per demà dissabte hi ha programant un taller de dibuixos animats per als mes petits a càrrec del col•lectiu Arnolfini. I Durant tot el dia a la Plaça d’Evarist Fabegras ( aquesta plaça està pujant pel carrer de la presó just davant del Bravium) podreu gaudir del Mercreart (mercat de creadors) amb participants de tot l’estat i on també hi haurà un escenari on es desenvoluparan actuacions durant tot el dia.

Per a mes info consulteu la web del festival. www.perejils.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

l'any passat vaig ser'hi i em va molar molt a veure si demà m'deixo caure.

per cert no se qui ets però m'agrada molt el teu bloc el segueixo molt sovint.