dimarts, 29 de juliol del 2008

El Parc de la Festa

Amb l’èxit de l’edició d’enguany de la Fira de Sant Jaume, queda demostrat que el Parc de la Festa es un bon indret per tal de celebrar actes, fires, i festivals de gran envergadura. Esperem doncs que un cop passada les proves de foc de les Barraques, el Reggus, el Perejils Festival, podríem dir que el Parc de la Festa ha tingut una bona acollida entre la gent. Potser ara el que caldria seria acabar d’acondicionar els terrenys per tal de que quan hi hagi molta gent no s’aixequi tanta pols com ha passat en aquest cas en la Fira de Sant Jaume, o que on s’hi posi tant de fang quan plou, també faltarien al meu parer zones amb gespa i arbrat per tal de poder donar ombra sobretot quan s’hi celebrin actes de dia i encara més en mesos d’estiu.






Una de les zones que pitjor vaig veure va ser on hi havia les atraccions, ja que hi havia moltes pedres i dificultava el poder caminar amb una mínima comoditat.
Una altres zones que s’haurien d’acondicionar es la destinada a l’aparcament, potser amb la terra mes compactada no s’aixecaria tanta pols ni hauria tants forats, que dificultaven la conducció, per que tot i que va haver molta gent que s’hi va apropar a peu cal dir, que per barraques com per la Fira de Sant Jaume l’afluència de gent en cotxes també va ser molt elevada, tot i les facilitats que hi havia per poder arribar en transport públic.






Suposem doncs que amb l’arribada del Parc de la Festa, a la zona del Parc de Sant Jordi poques activitats festives hi veurem d’ara en endavant, esperem que això no passi i puguem continuar gaudint d’aquest espai tan emblemàtic per nosaltres.

3 comentaris:

Jordi Pinyol ha dit...

Exacte... a veure si hi posen remei ben aviat i l'acondicionen com cal. L'espai és bo i a la gent li ha entrat bé però hi ha d'haver gespa, arbres i seients perquè si no l'haurem de rebatejar com el Parc de la Pols.

Sr.Martínez ha dit...

Ah, però no havia d'estar condicioonat des de les barraques? Ai, aquest ajuntament que ens ha tornat a enredar...

Unknown ha dit...

Bones
Davant de les últimes accions d'Albert Rivera (c's) us proposo que el dia 11 de Setembre en els nostres blogs pengem l'Estelada. Una campanya que he començat sola i que necessita de tots. En el fons són les nostres cases virtuals. Passa'l . Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
Salut